Baghdad tok første helg i Hankø Race Week

Presentation1Hankø var veldig bra denne weekenden. Lette vinder fra nord på lørdag. Utfordrende men fantastiske baner og startlinjer. KNS med Nils Hauff i spissen ledet sitt faste mannskap til å arrangere tre flotte løp lørdag og tre søndag.

Søndagen bød på litt mer vind fra syd, men ikke mer en 8-10 knop. Perfekte banelengde for Melgesene.  Bra oppkjøring til neste ukes VM i Danmark.

Vi på Baghdad II vant med en del poeng. Deilig etter å trent mye denne våren å slå forrige års NM vinner Storm med Peder Jahre på roret. Storm var godt foran oss når vi tok sølvet sist høst. Nå har vi klart å slå oss tilbake og vi ser frem mot VM i Middelfart Danmark som starter om en uke i dag. Med lite vind nå i helgen  og mye til veldig mye vind i SM i Åmål som vi også vant mener vi  at vi er der vi skal være.

Med nye seil og nye drakter fra Musto gleder vi oss stort til VM.

Full resultatliste fra første helg av Hankø Race Week finner du her.