Gull i Master-NM i Snipe

DSC_0467Nok en gang viste det seg hvor dyktige medlemmer som er i teamet Bagdad. Kristoffer og Kristan viste at det spiller ingen rolle hvilken båt de sitter I og vant et nivå og spennende Master-NM i Snipe.

Seglingarna gjennomførdes av Bærum Seilforening. 21 båter stilte til start, og etter to supre dager på fjorden og 5 race, sto det helt likt mellom tre båter før 6. og siste startskudd gikk! Maksimalt spennende. Det ble Kristoffer Spone og Christen Horn Johannessen, KNS, som krysset først over målstreken, Birger Jansen med Lise Gehrken (Bærum Seilforening) ombord seilte inn til andreplassen, mens Geir Victor Svendsen  og Anne Line Sundal, Oslo Seilforening, sikret bronsemedaljen, kun tre poeng skilte første- og tredjeplassen. Disse tre båtene stilte i en klasse for seg, men en svensk båt,  Per Edwall og Cecilia Vasholmen, snuste også ofte på tetplasseringene. Foruten deltakere fra Oslo og Sverige, var det også båter fra Bergen og Røyken på startstreken.

Det ble gjennomført tre seilaser lørdag og tre søndag. Det var tidvis mye vind og tøffe, lange krysser søndag. Fine forhold begge dager med effektive arrangører sikret nok et godt gjennomført mesterskap på Oslofjorden!

Gratulerer!!!

Fullstendige resultater finner du her.

Kilde: http://www.snipe.no