Baghdad fører “Too Bonita” til gull

Som ytterligere bevis av Team Baghdad styrke så hadde holdet nok talent til overs til å hjelpe en XP44 til NM-gull i Orci. Kristoffer Spone gjorde en gjeste opptreden på XP44’en Too Bonita med eier Knut Heje og hans mannskap. Helgens Norgesemesterskap i ORCi samlet ikke mindre enn 31 båter til start og seilasene ble som så ofte tidligere preget av til dels litt vel mye vind.

Kristoffer Spone og mannskapet i XP44’en Too Bonita holdt tempoet godt opp til Landmark 43-båtene, men har et litt lavere måletall. Mannskapet ledet mesterskapet mer eller mindre fra start til slutt. Heje & CO viste seg å være laget som taklet hele spekteret av forhold best og med serien 2-1-1-(4)-2-3 er det liten tvil om at det var en verdig vinner som til slutt stod øverst på pallen. Årets bronsemedalje går til forhåndsfavoritten Wolfpack Racing.

Fra venstre:  Kristian Ruth, Jan Ole Huseby, Pål Berntsen, Knut K. Heje , Peder Berntsen, Fredrik Mordal Hessen, Jonathan Hogg, Martin Devold Soknes, Kristoffer Spone, Dagfinn Klausen

Fra venstre: Kristian Ruth, Jan Ole Huseby, Pål Berntsen, Knut K. Heje , Peder Berntsen, Fredrik Mordal Hessen, Jonathan Hogg, Martin Devold Soknes, Kristoffer Spone, Dagfinn Klausen